PTE Academic (Pearson Test of English), dinleme, okuma, konuşma ve yazma olmak üzere dört temel dil becerisinin değerlendirildiği bilgisayar tabanlı uluslararası geçerliliği olan güvenli bir İngilizce dil sınavıdır. 

Pte sınavının tercih edilme nedeni, İngilizce dil yeterliliğini kısa sürede belgelemek, esnek sınav tarihlerinden faydalanmak, 2 yıl boyunca sınırsız sınav sonuç belgesi almak içindir. Pte sınavı ülkemizde ÖSYM tarafından kabul edilen bir eş değer sınavdır. Bu yüzden Yds sınavı yerine kullanılabilmekte veya tüm üniversiteler tarafından hazırlık sınıflarını atlamak amacıyla uygulanan proficiency sınavı yerine tercih edilebilmektedir. Pte sınavının başka bir avantajı da istediğiniz kadar sınava girme hakkına sahip olmanızdır.

Pte özel ders ile Pte sınavı için öğrenci hazırlamaktayız. Sınav hazırlığımız bire bir online olarak zoom üzerinden yapılmaktadır. Pte özel ders sırasında çalışma platformu olarak bire bir sınav ile aynı uygulamaya sahip yapay zeka uygulamasını kullanmaktayım, böylece yaptığınız pratikler ve örnek sınavlar bire bir Pte sınavı gibi yapay zeka tarafından değerlendirilmektedir, siz de sınav öncesi karşınıza çıkacak soru tipleri, zamanı etkili kullanma hakkında bilgi ve pratik sahibi olursunuz.

Özel ders uygulamamız sırasında öğrencilerimize sınav ile bire bir benzer olan 100 adet bire bir sınav benzeri örnek sınav ile her bölümün sınav sorularını içeren çok sayıda sectional mock exam ücretsiz olacak verilmektedir. Ayrıca sınavın her bölümü ile ilgili yüzlerce sorudan oluşan pratik yapabilmektesiniz. Pte özel ders için kullandığımız uygulama Pte sınavı için uygulanan yapay zeka ile bire bir benzer olup çalışma yapılan pratikler ve örnek sınavlar bire bir sınav formatında değerlendirme yapılarak öğrencinin sınava girmeden hazır olup olmadığının anlaşılmasında ve sınava girince kaç puan alacağının belli olmasında çok yardımcı olacaktır.

PTE Sınavı özel ders ; Haluk hoca 0532 343 65 00