PTE Academic Sınavı

PTE Academic sınavı, dinleme, okuma, konuşma ve yazma olmak üzere dört temel İngilizce dil becerisinin değerlendirildiği bilgisayar tabanlı güvenli bir  dil sınavıdır. 

Pte sınavı ile, İngilizce dil yeterliliğini kısa sürede belgeleyerek, esnek sınav tarihlerinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca Pte sınavına girerek 2 yıl boyunca sınırsız sayıda sınav sonuç belgesi alabilirsiniz. Pte sınavı sonuçlarını ÖSYM eşdeğer olarak kabul etmektedir. Yurt içinde ve yurt dışında üniversitelerin hazırlık sınıfları için İngilizce dil yeterliliği belgelemesini de yapabilirsiniz. Çalışma ve aile vize alımlarında da PTE sınavı sonuç belgesi ile başvuru yapabilirsiniz.

PTE Akademik sınavı okuma, yazma, konuşma ve dinleme bölümlerini içeren 4 ayrı bölümü kapsar. Her bir bölüm içinde o bölüm ile ilgili ayrı yetenekleri sınayan bölümler bulunmaktadır. Sınav yapay zeka tabanlı olup bilgisayar üzerinden uygulaması yapılmaktadır. Sınav toplam 2 saat sürmekte ve sınav sonuçları yapmış olduğunuz başvuru sırasına göre çok kısa bir süre de açıklanmaktadır.

PTE Kursu

PTE Sınavı hazırlığı için arkadaşlarınızla gruplar oluşturabilirsiniz. Çalışmalarımızı PTE kursu şeklinde gruplarınız ile online olarak zoom uygulaması ile yapıyoruz. Çalışmalarımız sırasında sınav ile bire bir benzer puanlama yapan bir yapay zeka tabanı kullanıyoruz.

PTE Kursu sırasında yaptığınız her alıştırmayı yapay zeka tarafından kontrol ederek sınav kriterlerine göre değerlendirilmektedir. Başarı durumunuz ile ilgili bilgi ve sınav sırasında alacağınız olası puanı bu şekilde belirlemekte ve ona göre bir çalışma programı yürütmekteyiz. Çalışmalarımız sırasında, her bölümün sonunda o bölüm ile ilgili sınav formatı ile bire bir uyumlu bir örnek sınava gireceksiniz. Örnek sınavın puanlaması gireceğiniz sınav kriterlerine göre olarak puanlanacaktır. Tüm bölüm örnek sınavlarından sonra ise PTE sınavı ile bire bir aynı olan 100 adet örnek sınav ile kendinizi değerlendirebileceksiniz. Tüm bu çalışmaları ücretsiz olarak vereceğiz. Ayrıca her bölümden yüzlerce alıştırma yapma olanağına sahip olacaksınız ve bu alıştırmaları uyguladığımız yapay zeka programı sınav ölçülerine göre değerlendirilecektir.

PTE Sınavı kursumuz online olarak zoom üzerinden yapılmakta ve toplam 16 saat sürmektedir.

Online PTE kursu için Haluk hoca 0532 343 65 00