Bahçeşehir Proficiency özel ders

Bahçeşehir Üniversitesi hazırlık sınıfı ve Proficiency sınavı çalışmaları için İngilizce özel ders;

Haluk Hoca uzun yıllardan beri Bahçeşehir Üniversitesi öğrencilerine hazırlık sınıfı ders takviyesi ve proficiency sınavı için yardımcı olmuştur. Bugüne dek pek çok öğrencim Bahçeşehir Üniversitesi proficiency sınavında başarılı olup üst sınıflarda eğitimlerine devam etmiştir.

Bahçeşehir Üniversitesi öğrencileri için uygulanan hazırlık ders takviyeleri ve proficiency sınavı programının ana hatları aşağıdaki gibidir;

Bahçeşehir Üniversitesi hazırlık sınıfı ders takviyesi ve Proficiency Sınavı özel ders programı kişiye özel dersler şeklinde veya 2-3 kişilik grup dersleri şeklinde alabilirsiniz.

Bahçeşehir Hazırlık sınıfı için özel derslere başlamadan önce seviyenizi tespit ederek hazırlık sınıfı takviye özel derslere ve proficiency sınavı çalışmalarımıza hangi noktadan başlayacağımız ve programın ne kadar süreceği belirlenir.
Bahçeşehir hazırlık için yaptığımız özel ders saatleri sizin isteklerinize göre zaman ve süre olarak belirlenir.

Bahçeşehir Hazırlık sınıfı ders takviyeleri  ve Bahçeşehir Proficiency sınavı çalışmalarımızda , sınav soruları çözülmesi esastır. Çalışmalarımızda öğrenciler program boyunca Bahçeşehir Üniversitesi proficiency sınavında daha önceki yıllarda çıkmış  ve benzer  proficiency sınavı sorularını çözerler.

Örnek Sınavlar

Örnek Yeterlilik Sınavını indirmek için tıklayınız.

Örnek Yeterlilik Sınavını(Ses Dosyalı) indirmek için tıklayınız.

Örnek Erasmus İngilizce Sınavını indirmek için tıklayınız.

Örnek Seviye Belirleme (Placement) Sınavını indirmek için tıklayınız.

Bahçeşehir Proficiency özel ders Haluk hoca 0532 343 65 00

Summary
Article Name
Bahçeşehir Proficiency özel ders
Description
Bahçeşehir Proficiency özel ders Bahçeşehir Üniversitesi hazırlık sınıfı ve Proficiency sınavı çalışmaları için İngilizce özel ders; Haluk Hoca uzun yıllardan beri Bahçeşehir Üniversitesi öğrencilerine hazırlık sınıfı ders takviyesi ve proficiency sınavı için yardımcı olmuştur.