THY bazı dönemlerde pilot ihtiyacını karşılamak üzere Pilot adaylarının başvurularını kabul etmektedir. Başvurular için önemli kriterlerden birisi de adayların yabancı dil İngilizce yeterliliklerini uluslararası bir sınav sonuç belgesi ile belgelendirmeleridir. Aşağıda THY ‘ nın yabancı dil İngilizce şartı için kabul ettiği sınavlar ve istenilen skorlar verilmektedir.

Yabancı Dil (İngilizce) Şartı

THY pilot adayları için PTE sınavı özel ders

Başvuru tarihi itibariyle son 2 yıl içinde;

-TOEFL (IBT)  : 60 (speaking : min.18)

-IELTS           : 6 (speaking : min.6)

-PTE              : 46 (speaking : min.46)

İlana başvuran ve dil belgesini başvuru aşamasında temin edemeyen adaylara, THY AO tarafından yapılacak dil sınavında başarılı olmaları koşuluyla, kurul mülakatı süreci öncesine kadar dil belgesini tamamlamaları için süre tanınacaktır. TOEFL Home Edition ve IELTS Online sınavları kabul edilmemektedir.

İngilizce dil sınavlarının birinden istenen minimum puanı belgelemek. En az lisans düzeyinde mezun olarak ilana başvuran ve dil belgesini başvuru aşamasında temin edemeyen adaylara, THY tarafından yapılacak ( Dyned) dil sınavında başarılı olmaları koşuluyla, kurul mülakatı süreci öncesine kadar dil belgesini tamamlamaları için süre tanınmaktadır. Ön lisans mezunu olarak sürece başvuruda bulunan adayların dil belgelerini başvuru esnasında beyan etmeleri gerekmektedir. 

Online PTE özel ders

Yukarıda ki tablodan da anlaşılacağı üzere 3 adet uluslar arası sınav THY tarafından kabul edilmektedir. Bu sınavların içerisinde en avantajlı olanı PTE sınavıdır. PTE sınavından istenilen 46 skoru almak kısa sürede özel ders ile mümkündür.

PTE sınavı için sizin seçeceğiniz saatlerde online olarak özel ders çalışması yapmaktayız. PTE özel ders çalışmamız sonucunda en çok 16 saat içerisinde sınava hazır hale gelirsiniz.

THY pilot adayları için online PTE özel ders

Haluk hoca 0532 343 65 00