Yeditepe Üniversitesi  Muafiyet Sınavı

 

Haluk Hoca 25 Yıllık İngilizce Öğretmenliği tecrübesinin yaklaşık 10 yıllık süresinde İngilizce Muafiyet Sınavı hazırlık çalışmaları yapmaktadır. Bu süreçte Yeditepe Üniversitesi ve diğer üniversitelerden bir çok öğrenci başarıyı yakalamıştır.

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ  MUAFİYET SINAVI HAZIRLIK PROGRAMI

TENSES IN ENGLISH , PASSIVE VOICE AND CAUSITIVES ,MODALS VERBS ,CONDITIONAL SENTENCES , QUANTIFIERS, ADJECTIVE , ADVERBS ,RELATIVE CLAUSES , GERUNDS / INFINITIVES , NOUN CLAUSES ,PRONOUNS , CONJUNCTIONS , TRANSITIONS , READING , PARAGRAPH COMPLETİTİON, ESSAY WRİTİNG

 

Yeditepe Üniversitesi  Muafiyet Sınavımız sırasında çalışmalarımız aşağıdaki gibidir;

İngilizcesi olan ancak sınav tekniklere ihtiyacı olan öğrenciler Haluk Hoca ile çalıştıktan sonra genellikle Ekim ayında yapılan   muafiyet sınavından  başarılı olup 1. sınıftan eğitime başlar.

Haluk Hoca ile yapacağınız  muafiyet sınavı çalışmalarımıza bir yıl hazırlık okuduğu halde başarılı olamayan ve bir sınav hakkı daha olan öğrenciler de katılarak başarıyı yakalarlar. Yeditepe Üniversitesi Muafiyet Sınavı çalışmamıza katılacak olan öğrenciler üniversite programına göre dil bilgisine, kelime bilgisine, dinleme – anlamaya, okuma anlamaya ve konuşmaya yönelik derslerle bu sınavlara hazırlanır. Her konu sonunda konu tarama testleri,kelime ve okuma testleri uygulanacaktır. Dil bilgisinde sınav taktikli çalışılacaktır.

Yeditepe Üniversitesi  Muafiyet Sınavı çalışmalarımız da essay yazma kuralları anlatılıp kompozisyon yazdırılıp kontrol edilir,  sınav içeriği her üniversitede farklıdır. Ancak sınavlar dil bilgisi, sözcük bilgisi ve okuma, dinleme, konuşma ve yazma becerilerini ölçecek şekilde hazırlanmaktadır.

Yeditepe Üniversitesi Muafiyet Sınavı özel ders

Haluk hoca 0532 343 65 00

 www.ingilizcehazirlikatlama.com

 

 

 

Summary
Article Name
Yeditepe Üniversitesi Muafiyet Sınavı
Description
Yeditepe Üniversitesi  Muafiyet Sınavı Haluk Hoca 25 Yıllık İngilizce Öğretmenliği tecrübesinin yaklaşık 10 yıllık süresinde İngilizce Muafiyet Sınavı hazırlık çalışmaları yapmaktadır. Bu süreçte Yeditepe Üniversitesi ve diğer üniversitelerden bir çok öğrenci başarıyı yakalamışdır.