Kadir Has Üniversitesi hazırlık sınıfı ve Proficiency sınavı çalışmaları için özel ders;

Haluk Hoca uzun yıllardan beri Kadir Has Üniversitesi öğrencilerine Kadir Has hazırlık sınfı ders takviyesi ve Kadir Has proficiency sınavı için yardımcı olmuştur. Bugüne dek pek çok öğrencim Kadir Has Üniversitesi hazırlık sınıfı derslerinde başarılı olup Kadir Has Üniversitesi proficiency sınavında başarılı olup üst sınıflarda eğitimlerine devam etmiştir. Kadir Has Üniversitesi öğrencileri için uygulanan hazırlık ve proficiency sınavı programının ana hatları aşağıdaki gibidir:
Kadir Has Üniversitesi hazırlık sınıfı ders takviyesi ve Proficiency Sınavı özel ders programı kişiye özel dersler şeklinde veya 2-3 kişilik grup dersleri şeklinde yerinizde veya benim yerimde alabilirsiniz.
Kadir Has Hazırlık için özel derslere başlamadan önce seviyenizi tespit ederek hazırlık sınıfına takviye özel derslere ve proficiency sınavı çalışmalarımıza hangi noktadan başlayacağımız ve programın ne kadar süreceği belirlenir.
Kadir Has hazırlık için yaptığımız özel ders saatleri sizin isteklerinize zaman ve süre olarak belirlenir.

Kadir Has Hazırlık ve Kadir Has Proficiency sınav çalışmalarımızda , sınav soruları çözülmesi esastır. Çalışmalarımızda öğrenciler program boyunca Kadir Has proficiency sınavında daha önceki yıllarda çıkmış tüm proficiency sorularını çözerler.