Proficiency Hazırlık Sınavı

Proficiency Hazırlık Sınavı

Proficiency Hazırlık Sınavı ,

Üniversite öğrencilerinin, hazırlık sınıfında başarılı olabilmeleri için uygulanan ya da  Erasmus ,  yatay geçiş veya yüksek lisans için girdikleri İngilizce seviyelerini Proficiency sınavı ölçer .  Proficiency sınavı her üniversitenin kendi bünyesinde hazırladığı, öğrencilerin eğitim alacakları bölümleri için gereken İngilizce seviyelerini ölçmektedir. Proficiency sınavına hazırlanarak başarılı olan  öğrencilerin seviyeleri bölümlerinde alacakları  dersleri anlamaları için yeterli olacaktır. Her üniversitenin eğitim programı kendi eğitim sistemlerine göre özel olarak hazırlanmaktadır. Çalışmalarımız, özel ders şeklinde olacağı için kazandığınız üniversitenin sistemine göre eğitim alacak ve üniversiteler arası sınav farklılığının sebep olacağı olumsuz durumlar ortadan kalkacaktır.

Proficiency sınavı içeriğinde , dil bilgisi, sözcük bilgisi, okuma, dinleme ve yazma alanlarında çeşitli soru tiplerine yer verilir .Proficiency soruları üniversitelere göre farklılık gösterse de  birbirlerine benzeyen tipte olmaktadır. Bu soru tipleri özel çalışma gerektiren soru tipleridir. Üniversiteyi kazanan adaylar Proficiency sınavı sonuçlarına göre gruplara yerleştirilir ve daha sonra yapılan ” placement test ” ile öğrenciler hangi seviyede İngilizce bilgisine sahipse o seviyeden üniversitelerin de öğretim hayatına başlar.

Proficiency sınavı hazırlık

Proficiency sınavı hazırlık eğitiminin temel amacı , öğrencinin kazandığı üniversitelerin uyguladığı İngilizce yeterlilik sınavları  sırasında gereken skoru tutturarak hazırlık sınıfını okumadan bölümüne  başlayabilmesi ya da yaptığı  çalışma ile hazırlık sınıfını geçemese bile en üst seviyeden hazırlık sınıfına başlayıp hazırlığı   bitirerek bölüm derslerine   devam edebilmesidir. Yeterli İngilizce bilgisine sahip öğrenciler  Proficiency özel ders alarak  hazırlık sınıfında bir sene kazanabilirler . Proficiency sınavı hazırlık çalışmaları sırasında  öğrencilerin eksik  İngilizce bilgileri de  tamamlanmaktadır. Çalışmalar ile  sırasında daha önce sahip olunan  İngilizce bilgileri yenilenerek, eksikler tamamlanarak  İngilizce dil bilgisi yapısı sistematik olarak  tekrar edilecektir. Proficiency sınavı hazırlık çalışmaları ile  kendinizi özel hissederek ve eksik bilgilerinizi keyifli bir ortam içerisinde tamamlayabilirsiniz.  Eğitimlerimiz sadece size özel istediğiniz saatte isterseniz evinizin konforu içerisinde yapılır. Proficiency sınavına hazırlık çalışmalarımız sonucunda kesin başarıyı yakaladığınızı göreceksiniz.

Proficiency Hazırlık Sınavı özel ders,

Haluk hoca 0532 343 65 00

Summary
Article Name
Proficiency Hazırlık Sınavı
Description
Proficiency Hazırlık Sınavı , Üniversite öğrencilerinin, hazırlık sınıfını atlamak, erasmus  ya da yatay geçiş için girdikleri İngilizce seviyelerinin ölçüldüğü sınav proficiency sınavıdır.