İngilizce muafiyet sınavı hazırlık ,

İngilizce muafiyet sınavı, üniversiteyi kazanan öğrencilerin İngilizce Hazırlık sınıfında İngilizce seviyelerinin yeterli olup olmadığının, öğrencilerin seviyelerinin bölümlerine geçtikten sonra derslerini İngilizce takip edip edemeyeceklerinin belirlendiği bir  sınavdır.
İngilizce muafiyet sınavı için yapılan hazırlık ile , üniversiteyi kazanan ve girdikleri sınavdan yeterli puanı alan öğrenciler  hazırlık sınıfı okumadan eğitimlerine başlarlar.
İngilizce Muafiyet sınavı içeriği üniversitelere göre değişiklik göstermektedir. Ancak sınavlarda genellikle okuma, dinleme, dil bilgisi, sözcük bilgisi ve yazma konularında sorular çıkmaktadır. Her okulun sınav formatı ve soru sorma şekilleri farklıdır. Sınav tarihleri Üniversitelerce belirlenmekte genellikle okul kayıtlarından sonra 2-3 hafta içinde İngilizce muafiyet sınavı uygulanmaktadır.
İngilizce muafiyet sınavı hazırlık çalışması ile, İngilizce yazma, okuma, dinleme ve dil bilgisi becerilerinizi geliştirecek ve öğrendiğiniz İngilizcenin yararını sadece hazırlık atlama sınavında değil akademik hayatınız boyuncada göreceksiniz. Yaptığımız çalışmalar okulunuz tarafından daha önceki yıllarda çıkmış olan  sınav örnekleri temel alınarak benzer sorular üzerinde yapılmaktadır.

İngilizce muafiyet sınavı hazırlık çalışmaları içeriğinde ,

● Akademik İngilizce dil bilgisi yapısı sistematik bir şekilde öğretilir,
● Reading sorularında, reading teknikleri kullanarak okuma parçasına farklı bir şekilde yaklaşmayı , birbirine yakın cevap seçenekleri arasından nasıl doğru seçeneği bulacağınızı ve reading sorularında zamanı nasıl iyi kullanacağınız öğretilir ,
● Writing essay çalışmaları sırasında , sınavda çıkması muhtemel essay türlerini , konu başlıklarını ve bu konular hakkında makalelerinizi hangi tekniklerle yazacağınız öğretilir,
● Speaking ve Listening sınavlarında sorulan sorulara karşılık verirken kullanacağınız konuşma teknikleri üzerinde alıştırmalar yapılır, listening bölümünde ise note taking , selective listening ve anahtar kelimelerden cevap bulma çalışmaları yapılır.

İngilizce muafiyet sınavı özel ders

Haluk hoca 0532 343 65 00

Summary
Article Name
İngilizce muafiyet sınavı hazırlık
Description
İngilizce muafiyet sınavı hazırlık , İngilizce muafiyet sınavı, üniversiteyi kazanan öğrencilerin İngilizce Hazırlık sınıfında İngilizce seviyelerinin yeterli olup olmadığının, öğrencilerin seviyelerinin bölümlerine geçtikten sonra derslerini İngilizce takip edip edemeyeceklerinin belirlendiği bir  sınavdır.