İngilizce Eğitim | İngilizce Özel Ders

İngilizce Eğitim 

İngilizce Eğitim , İngilizce Özel Ders

İngilizce eğitim alıp konuşmak ve öğrenebilmek için belli seviyeler vardır. Bu seviyelerin her biri ortalama 100-120 saat arasında geçen bir süreçtir. İngilizce eğitim sürecini verimli geçirip İngilizce ‘yi öğrenebilmeniz için bu konuda bir disiplin içinde İngilizce Eğitim almalısınız . Hiç İngilizce bilmeyen birisi için başlangıç seviyesi Beginner seviye olarak düşünülsede Haluk Hoca yılların getirdiği Özel İngilizce ders tecrübesi ile İngilizce özel ders verirken kursiyeri Elementary seviyeden başlatmakta ve böylece kursiyerin Beginner seviyesinde geçireceği ortalama 60 saatlik bir süreyi kursiyere kazandırmaktadır.

Elementary seviye, başlangıç seviyesinde öğrenilen İngilizce bilgileri tekrarlama, daha kapsamlı cümleler kurabilme, basit paragraf veya mektup yazabilme ve çok karışık olmayan konularda sohbet edilebilecek düzeydir.

Pre-İntermediate seviye, orta düzeyden önce alınan bir kurdur. İngilizcede belirli bir seviyeye gelmiş kursiyerlerin başlayabileceği bir seviyedir. Genel dil bilgisi konuları iyice kullanılabilir hale gelir. Kurulan cümleler daha kapsamlı olmaya başlar. Bu seviyede Özel İngilizce Ders alan öğrenciler daha rahat bir şekilde yabancılarla İngilizce konuşabilir , okudukları bir çok şeyi rahatça anlayıp anlatabilirler.

Intermediate seviye orta seviye İngilizce eğitim alarak belli bir düzeye gelen, akıcı konuşabilen ve anlayabilen kursiyerler içindir. Özel İngilizce Ders alan kursiyer bütün dil becerilerini eksiksiz kullanmaya başlar. Yabancılarla girilen İngilizce konuşmalar, daha kapsamlı konular olmaya başlar. Orijinal filmler çok rahat bir şekilde anlaşılır ve rahatça yabancı dilde yazılmış eserler okunulabilir.

Upper Intermediate seviye orta üzeri seviye bütün dil becerilerinin kullanılabildiği ve dil bilgisinin çok karışık cümlelere dahi yettiği üst seviyedir.

Advanced seviye ileri düzey seviye İngilizce’nin mükemmel konuşulduğu ve anlaşıldığı bir üst seviyedir. Hiç bir zorluk çekmeden yabancılarla her konuda İngilizce konuşma yapılabilir.