İngilizce Sınavı

Birbirinden farklı hedef ve ihtiyaçları olan öğrenciler İngilizce Sınavı için uygulanan hazırlık programı adı altında tek tip  eğitim  alarak  hedefledikleri puanlara ulaşamazlar. İngilizce Sınavı için yapılan hazırlık etkili  dil bilgisi kullanımı, doğru kelime seçimi gibi gelişmiş bir alt yapıya ihtiyaç gerektirir.  Bundan dolayı İngilizce Sınavı hazırlık programı kişiye özel, ihtiyaçlara göre şekillenmiş, eksiklerin tamamlanmasına odaklı ve öğrencinin hedeflediği puana göre özel hazırlanmış eğitimlerdir.

İngilizce Sınavı hazırlık programı ile size özel programınızın içeriğini, toplamda kaç saat eğitim hedeflediğiniz, almanız  gereken puan için nasıl bir eğitim almanız gerektiğini belirleriz. İngilizce Sınavı hazırlık programının içeriği hedeflediğiniz sınav ve puana göre değişkenlik gösterir. İngilizce Sınavı hazırlık programı eksik bilgileriniz ve hedeflediğiniz puan için gereken çalışma ve sınav başarısı için teknik bilgi ve taktikleri size aktaracaktır.
İngilizce Sınavı hazırlık programı değişik yurt içi ve yurt dışı sınavları kapsamakta ve her bir sınav için ayrı bir çalışma şekli oluşmaktadır.

TOEFL (Test of English as a Foreign Language)

TOEFL sınavının amacı bireylerin İngilizce yeterlilik bilgilerini ölçmektir. Educational Testing Services (ETS) tarafından düzenlenen TOEFL IBT sınavlarının zaman ve yer bilgileri , kurum tarafından yıllık olarak açıklanmaktadır.

IELTS (Internatıonal Englısh Language Testıng System)

IELTS Sınavı , The British Council (BC), University of Cambridge Local Examinations Syndicate (UCLES) ve International Development Programme of Australian Universities (IDP) tarafından birlikte hazırlanmış ve dünyanın her yerinde eğitim, öğrenim veya iş imkanı arayan kişiler için İngilizce yeterlilik seviyesinin ölçüldüğü bir sınavdır.

YDS (YABANCI DİL SINAVI)

YABANCI DİL SINAVI, 2013 yılı Nisan ayından itibaren  dil yeterlilik sınavı olarak ÖSYM tarafından uygulanmaya başlanmıştır. Daha önceki yıllarda KPDS ve ÜDS adı altında  iki farklı sınav olarak yapılan yabancı dil yeterlilik sınavı 2013 yılında YDS sınavı olarak tek bir sınav çatısı altında birleştirilmiştir.

PROFICIENCY (İngilizce yeterlik Sınavı )

Üniversiteler tarafından lisans ve lisans üstü İngilizce yeterliğin ölçüldüğü bir sınavdır. Her okul kendi bünyesinde Proficiency Sınavını hazırlar ve uygular. Proficiency Sınavı içerik açısından genellikle , İngilizce dil bilgisi, okuma, yazma, dinleme , konuşma bölümlerinden oluşmaktadır.

İngilizce sınavı için özel ders

Haluk hoca 0532 343 65 00