İngilizce Sınav Hazırlık

İngilizce Sınav Hazırlık

İngilizce Sınav Hazırlık 

İngilizce Hazırlık eğitimi yurt dışında yapılırsa daha iyi sonuç alınır sözü yanlış bir inanıştır.

Yurt dışında ya da yurt içinde üniversite eğitimi almak isteyen öğrencilerin lisans ya da yüksek lisans eğitimleri öncesinde iyi bir İngilizce hazırlık eğitimi almaları, eğitim hayatlarını 1 sene kısaltarak , maddi ve manevi kazanç ile bölümlerine İngilizce hazırlık okumadan,  kazandıkları Üniversiteye daha kolay adapte olmalarını hedeflemektedir .

İngilizce hazırlık eğitimi  kazandığınız üniversitede almanız, o Üniversitede bölüme başlama , İngilizce hazırlık sınıfını geçeceğiniz garantisi vermemektedir, Hazırlık sınıfında alınan İngilizce hazırlık eğitimi ile öğrenci, Üniversitenin dil yeterlilik sınavını geçemeyebilir,   bu da öğrencinin Üniversitedeki bölümüne başlayamamasına neden olabilir. Üniversitenizin İngilizce Hazırlık sınıfına devam ederken, aynı zamanda da İngilizce Hazırlık Eğitimi alarak, İngilizce Hazırlık bölümünü geçmenizi riske atmazsınız.

Haluk Hoca ile İngilizce hazırlık eğitimi aldıktan sonra üniversitenin İngilizce yeterlilik sınavını kolaylıkla geçebilecek ve hiç vakit kaybetmeden lisans eğitiminize başlayabileceksiniz.
Haluk Hoca ile yapacağınız İngilizce hazırlık çalışmasını  ardından  yaşam boyu bir daha İngilizce eğitimine ihtiyaç duymadan akademik ve iş hayatınıza sağlam bir İngilizce altyapı ile başlayabilirsiniz . Üniversite hayatınızda da İngilizce Hazırlık eğitimi ardından  bölümünüze  başladığınızda dersleri çok daha iyi anlayacak ve gerek üniversite gerekse gelecekteki kariyer yaşantınızda çok daha başarılı olacaksınız.

Özellikle Özel Üniversitelerin hazırlık okullarında alacağınız İngilizce hazırlık eğitimi  maliyeti, yıl süresince yapacağınız kişisel masrafların toplam maliyeti ile alacağınız özel İngilizce hazırlık dersin ücreti kıyaslandığında çok daha karlı olacaksınız.

www.ingilizcehazirlikatlama.com