Muafiyet sınavı İngilizce

Muafiyet sınavı İngilizce

Muafiyet sınavı İngilizce

Hazırlık Programı uygulayan Üniversitelerde öğrenim görecek öğrencilerin, İngilizce altyapılarını yeterli düzeye ulaştırarak İngilizce Muafiyet Sınavından Yeterlilik  almak için muafiyet sınavı İngilizce özel ders çalışması yapılmaktadır. Bu çalışma ile , İngilizce alt yapısı olan öğrencilerin yabancı dil bilgisini gözden geçirme ve yükseltme amacıyla , dil bilgisi, kelime bilgisi, okuduğunu anlama, dinleme ve yazma becerilerini ölçmek ve İngilizce Muafiyet  Sınavına hazırlama amaçları  ,  gerçekleştirilir .

İngilizce Muafiyet Sınavına Hazırlık “ Genel İngilizce öğrenmeye yönelik bir program değil, sadece Muafiyet Sınavı gerekleri için çalışma yapılmaktadır ”.

Muafiyet sınavı için İngilizce özel ders çalışmalarımız  öğrencilerimizin , İngilizce  seviyesine sahip öğrencilerin bildikleri İngilizceyi hatırlatarak ve pekiştirerek , sınava daha donanımlı olarak  girmelerini sağlamak ve yeterli notu alarak,    İngilizce Hazırlık Programından muaf olabilmeleri için hazırlanmıştır.
İngilizce altyapısı yeterli olan öğrenciler ve Yüksek Lisans veya Doktora programları için muafiyet alması gerekenler ile özel ders çalışması yapılabilir.   Muafiyet Sınavı özel ders çalışmalarımız ,  dil bilgisi, okuduğunu anlama, yazma  dinleme , konuşma becerilerini ölçen Üniversitelerin yabancı dil hazırlık sınıfı muafiyet sınavlarına  hazırlanmakta olan öğrenciler için uygundur.

Muafiyet sınavı İngilizce özel ders Haluk hoca 0532 343 65 00

Summary
Article Name
Muafiyet sınavı İngilizce
Description
Muafiyet sınavı İngilizce Hazırlık Programı uygulayan Üniversitelerde öğrenim görecek öğrencilerin, İngilizce altyapılarını yeterli düzeye ulaştırarak İngilizce Muafiyet Sınavından Yeterlilik  almak için muafiyet sınavı İngilizce özel ders çalışması yapılmaktadır.