Ielts Sınavı Özel Ders

Ielts Sınavı Özel Ders

Ielts Sınavı Özel Ders ,
Kazandığınız Üniversite de hazırlık sınıfı okumak istemiyorsanız , yurt dışında kabul edildiğiniz Üniversite de İngilizce dil yeterliliğinizi ispatlamak istiyorsanız, yurt dışında ya da Türkiye ‘ de Ielts sınavına girip istediğiniz skoru yakalayamadınız ise, İstanbul‘ da Haluk Hoca‘ dan Ielts Sınavı için özel ders almanızı tavsiye ederiz.
Ielts Sınavı özel Ders çalışmalarımız sırasında, devamsızlık yapmadan, verilen ödevleri tam olarak uygularsanız Ielts sınavında başarılı olursunuz. Ielts Sınavı için gereken skoru profesyonel bir şekilde Ielts çalışması yapmazsanız almanız zordur. Ielts ders çalışmalarımızda sınavı stratejilerini öğrenerek hazırlanırsınız, ayrıca Ielts sınavında ne ile karşılacağınızı bilerek, sınav stresini yenerek pratiğiniz artacaktır.

Ielts ders çalışmalarımızda, çıkmış Ielts soruları ya da benzerleri ile yapılan çalışmalar uygulanacaktır . Ielts sınavı hazırlığı diğer akademik sınav eğitimlerden farklı olarak, yoğun bir gramer programı yerine dinleme, okuma, yazma ve konuşma becerileri üzerinedir, çalışmalarımız da istediğiniz sınav modülü çerçevesinde okuma, dinleme, yazma ve konuşma becerilerini geliştirmek üzere eğitim alabilirsiniz .

Genel modülü seçecek adaylar için daha günlük kullanımların ve pratikliğin öne çıktığı materyaller kullanılırken, akademik modülü seçecek adaylar için akademik dilin ağırlıklı olduğu materyaller Ielts dersi çalışmalarımızda kullanılır.

 www.ieltsexam.gen.tr