Bilgi Hazırlık özel ders

Bilgi Hazırlık özel ders

Bilgi Hazırlık özel ders

Haluk hoca   0532 343 65 00

Bilgi Üniversitesi Hazırlık atlama sınavı BİLET Sınavı için İngilizce özel ders
Bilet Sınavı iki aşamadan oluşmaktadır ,
İlk aşama ,öğrencinin  İngilizce seviyesini ölçerek  2. aşama Bilet ‘ e  girecek olan öğrencileri belirler .
1. aşama Bilet sınavından 55 ve üzeri puan alan öğrenciler 2. aşama sınavına girebilirler ,
2. aşama Bilet sınavı iki güne yayılan bir İngilizce yeterlilik sınavıdır   , konuşma bölümü ilk gün yapılır , okuma ve yazma becerilerini ölçen ikinci bölüm ise ertesi günde yapılır.
Bilet  2. aşama sınavından 60 veya üstü puan alan öğrenciler sınavda başarılı olmuş sayılır hazırlık sınıfını atlayarak bölümlerininin  eğitimlerine başlamaya hak kazanırlar. Bu puanın altında kalan öğrenciler ise 1. aşamadan aldıkları puana göre hazırlık programına yerleştirilirler.

Bilgi Üniversitesi , hazırlık sınıfını geçebilmek için öğrencilerinden 5,5 Ielts skoru istemektedir. Bu sınav da Bilet sınavına alternatif olarak düşünülebilir.

Bilgi Üniversitesi Hazırlık Sınıfı için İngilizce Özel ders almak için, Haluk Hoca 0532 343 65 00

Summary
Article Name
Bilgi Hazırlık özel ders
Description
Bilgi Hazırlık özel ders Haluk hoca   0532 343 65 00 Bilgi Üniversitesi Hazırlık atlama sınavı BİLET Sınavı için İngilizce özel ders Bilet Sınavı iki aşamadan oluşmaktadır , İlk aşama ,öğrencinin  İngilizce seviyesini ölçerek  2. aşama Bilet ‘ e  girecek olan öğrencileri belirler . 1. aşama Bilet sınavından 55 ve üzeri puan alan öğrenciler 2. aşama sınavına girebilirler ,