Üniversitelerin İngilizce Hazırlık Dersleri

Üniversite Hazırlık atlama sınavı

Üniversite Hazırlık atlama sınavı

 Üniversite İngilizce hazırlık sınavı özel ders

Haluk hoca 0532 343 65 00

Birçok Üniversitenin eğitim dilinin İngilizce olması veya Üniversitelerin  bazı bölümleri hazırlık sınıflarında  İngilizce  zorunludur, bu neden ile Üniversitelerin  yeni  öğrencilerine , bölüm eğitimine başlamadan önce İngilizce Seviye Tespit Sınavı uygulanmaktadır. Üniversitelerin İngilizce Seviye Tespit Sınavı sonuçlarına göre   Hazırlık Atlama Sınavı uygulanır. Üniversitelerin uyguladıkları İngilizce Seviye Tespit Sınavı ve İngilizce Hazırlık Atlama Sınavı Üniversitelerin kendi iç bünyelerinde hazırlanmaktadır.

 Üniversite İngilizce hazırlık sınavı

 İngilizce Hazırlık Atlama Sınavı   Ielts sınavı gibi standart bir sınav değildir, her üniversite kendi standartlarına göre bir yeterlilik ister.  Sınav tarihleri Üniversiteden Üniversiteye değişiklik göstermektedir. Üniversiteler İngilizce Hazırlık Atlama sınavı tarihlerini, Üniversite sınavı sonuçları açıklandıktan sonra belirlerler.

Genel de İngilizce Hazırlık Atlama Sınavı, Reading, Writing, Listening ve Speaking bölümlerinden oluşur. Ancak bu bölümler Üniversiteye  göre değişkenlik gösterebilir, bir Üniversite seviye tespit sınavında dinleme becerisini test ederken diğeri dinleme becerisini sınav kapsamına almayabilir.

İngilizce Hazırlık Atlama Sınavı  başarılı olan öğrenciler hazırlık sınıfından muaf olarak doğrudan kendi bölümlerine başlarlar.Bölümlerine geçemeyen öğrenciler,  seviye tespit sınavlarında aldıkları puana göre ise  değişik seviyelerden Hazırlık Sınıfı eğitimi alırlar ve yoğun bir İngilizce eğitim programına tabi tutulurlar. Hazırlık eğitimini başarılı ile tamamlayan öğrenciler yıl sonunda başka bir hazırlık atlama  sınavına girerler, başarılı öğrenciler kendi bölümlerine başlarken başarı olamayanlar , bir sonraki yıl  ikinci kez Hazırlık Sınıfı eğitimi alırlar.

Üniversitelerin İngilizce Hazırlık Sınıfları için İngilizce Dersleri

Üniversitelerin İngilizce Hazırlık Sınıfları için İngilizce Dersleri , Üniversite sınavını kazanan öğrencilerin kazandığı Üniversitelerin İngilizce Hazırlık atlama sınavı başarıları ardından  bölümlerine  başlamalarını sağlamak amacıyla  bu öğrencilerin yaz dönemi boyunca Üniversitelerin İngilizce hazırlık sınıfları için İngilizce dersleri alarak İngilizce hazırlık sınıfı başarılarını yakalamalarını sağlamaktır.

Üniversitelerin İngilizce Hazırlık sınavı  içeriği her üniversiteye göre değişiklik gösterdiği için, yaptığımız İngilizce dersleri her Üniversite için ayrıdır . Üniversitelerin İngilizce Hazırlık Dersleri ilgili Üniversitelerin İngilizce Hazırlık atlama sınavı soruları paralelinde işlenir.

Üniversitelerin İngilizce Hazırlık atlama sınavı için yapacağınız İngilizce dersleri Hazırlık Atlama Sınavı ardından akademik hayatınız boyunca da size yardımcı olduğunu göreceksiniz.

İhtiyacınız olan gramer yapılarını ,  kelime bilginizi  ,Paragraf soru çözümlerini ,  Yazma bölümünde   çıkabilecek örneklerin çalışmaları, Konuşma bölümünde konuşma tekniklerini, Dinleme bölümünde kendinizi sınav tekniğine hazır hissedersiniz.

Üniversite İngilizce hazırlık sınavı özel ders

Haluk hoca 0532 343 65 00