İngilizce Muafiyet Sınavı

Merhaba Üniversiteyi  kazanan Öğrencilerimiz ;

Üniversiteyi kazanan her öğrencinin karşısına bölümlerine geçmeden önce son bir engel daha çıkmaktadır. ” İngilizce Muafiyet Sınavı “

Bu güne kadar uzun süredir devam eden İngilizce Öğretmenliği kariyerimde Hazırlık sınıflarında okuyan öğrencilerin karşılaştığı sorunlar ve zorlukları yakından gördüm ve bir çok öğrencimin  ile bu zorlukları aşabilmeleri  için  İngilizce Muafiyet Sınavı hazırlıkları sırasında onların yanında olarak  beraber    çok uzun çalışmalar yaptık.

Üniversitelerin kendi iç bünyelerinde hazırladıkları ” İngilizce Muafiyet Sınavı ” tüm öğrencilerin zorlandıkları sınavlardır.  İngilizce Muafiyet Sınavı süresince  eğer bilinçli ve ciddi bir destek olmazsa , başarı oranı da istenilen düzeyde olmamaktadır. Bazı durumlarda yapılan dönem tekrarları, kur ve sınav tekrarları öğrencilerin hayal kırıklıkları yaşamalarına, manevi yönden etkilenmelerine , ailelerinde maddi manevi üzüntülerine sebep olmaktadır.

Bu sıkıntıları yaşamamak ve İngilizce Muafiyet Sınavında başarılı olabilmek  için bu konuda uzman olan , İngilizce  öğretmeni  Haluk Hoca başarı yolunda bir çok öğrenci gibi sizinde yanınızda olacaktır. İngilizce Muafiyet Sınavına hazırlanırken yapacağımız çalışmalar sırasında hazırlık eğitiminize birebir paralel yürütecek destek programları sunmaktayım.

Çalışmalarımızın size sağlayacağı faydalar içerik olarak Okulunuzdaki İngilizce hazırlık programına uygun olan hazırlık destek programlarımıza katılarak okul başarınızı arttıracak ve İngilizce düzeyinizi sürekli olarak ileriye taşıyabileceksiniz ve sene sonunda gireceğiniz İngilizce Muafiyet  sınavında başarıyı çok kolay yakalayacaksınız.

www.halukhoca.net

www.ingilizcehazirlikatlama.com